Biologische, Organic Cosmetica uit Zweden

Maria Åkerberg

Werkwijze

Huidverbetering
Bij Schoonheidssalon Duizendschoon kunt u -sinds 2003- terecht voor natuurlijke huidverbetering van zowel de jongere (probleem) huid als de oudere huid. Er wordt gewerkt met lichttherapie, lymfedrainage, warmtetechniek  en ultrageluid voor een duurzaam resultaat, gecombineerd met hoogwaardige uitsluitend natuurlijke cosmetica producten, diepwerkende aromatherapie en speciale bindweefseltechnieken. Een gezonde huid = een mooie huid!

 

Huidspecialist

Schoonheidssalon Duizendschoon is gespecialiseerd in het vroegtijdig signaleren van huidaandoeningen, advies voor de thuisbehandeling van de zeer gevoelige huiden, onzuivere acnéhuiden en dieptereinigingen en advies over de camouflage van ontsierende vlekjes. Door de gevolgde aanvullende opleidingen op medisch gebied en diverse vakspecialisaties, bent u verzekerd van deskundig huidadvies. Schoonheidssalon Duizendschoon is een ANBOS-erkend instituut met meerdere vakspecialisaties (acne, huidverbeterende massagetechnieken/bindweefsel massage, shiatsu en makeup artist). Naast behandelingen kunt u ook terecht voor make-up advies.

  • Acnebehandelingen (geregistreerde ANBOS-specialisatie). kunnen voor vergoeding in aanmerking komen (vraag naar de voorwaarden in de salon).