Biologische, Organic Cosmetica uit Zweden

Maria Åkerberg

PURE RIJKDOM UIT DE NATUUR

Schoonheidssalon Duizendschoon werkt uitsluitend met producten die hooggedoseerde werkzame natuurlijke stoffen bevatten die op celniveau werken. Er wordt getracht om voor elke huid het allerbeste product aan te bieden. Het beste product, met de beste werking en de beste werkstoffen die daarnaast NIET getest worden op dieren, geen huidverouderende conserveringsstoffen bevatten en geen plastics. 

Al sinds 1995 voorstander van volledig natuurlijke schoonheid

Over Maria  Maria Åkerberg: ik wil de wereld mooier maken. Ik heb MARIA ÅKERBERG opgericht omdat ik geen echte, eerlijke huidverzorging kon vinden die geen synthetische snelkoppelingen gebruikte of afbreuk deed aan de kwaliteit. Ik wilde de natuurlijke schoonheid in ons allemaal vastleggen en de inherente kracht van de natuur benutten. Het werd mijn motivatie toen ik begon in 1995 en het is vandaag net zo sterk in mij. Het is een drijvende kracht die me constant nieuwsgierig houdt, altijd scherp.

Voor mij gaat het erom het beste te halen uit wat we al hebben, wat de natuur ons heeft gegeven. In deze tijd geloof ik dat het zowel een verplichting als een recht is. Het kiezen van de verkeerde huidverzorging zal niet alleen een deuk in je portemonnee maken. Je huid betaalt een hogere prijs dan je zou denken. Om nog maar te zwijgen over onze omgeving. Ik geloof dat iedereen recht heeft op echte huidverzorging en te weten waarvoor ze betalen. Daarom worden onze producten alleen verkocht door mensen die weten waar ze het over hebben. Daarom vervaardigen wij in onze fabriek niets op kosten van iemand anders, zeker niet van de dieren. En daarom gebruiken we alleen natuurlijke mineralen en biologisch gecertificeerde ingrediënten die zorg dragen voor ons lichaam en de planeet waarop we leven. Zo eenvoudig is het. 

Momenteel slaat de hype van 'natuurlijk=goed' ontzettend door, een nuance is hierbij zeker op zijn plaats. Er zijn veel goedkope natuurlijke producten op de markt waarvan de kwaliteit te wensen overlaat. U wilt tenslotte wèl dat een product daadwerkelijk uw huid verbetert. Goede cosmetica bevat geen conserveringsstoffen of allergiserende stoffen, geen synthetische kleur-of geurstoffen, geen minerale oliën en enkel werkstoffen waarvan bekend is dat deze een positieve invloed hebben op de huid.

 

 

DE ESSENTIE VAN COSMETICA

Het product waarmee u uw huid behandeld, is dus van wezenlijk belang; immers de huid is ons grootste orgaan en daar moeten we zuinig op zijn. De producten waarmee gewerkt wordt, staan garant voor een doorgedreven verdraagbaarheid en bewezen effectiviteit.

 

Een verhaal over Natuurlijke Cosmetica

Het begon allemaal met een droom over het opzetten van een eigen schoonheidssalon. Maria  Åkerberg startte haar opleiding voor Schoonheidsspecialiste, nadat zij haar studie BIOCHEMIE had afgerond, en was zeer gedreven om haar eigen bedrijf op te zetten. Er was maar één probleem; zij kon geen producten vinden waar zij graag mee wilde gaan werken.Zij wist teveel over ingrediënten en de nadelige effecten hiervan. En aldus nam zij het heft in eigen hand. Zij ontwikkelde een complete huidverzorgingslijn die nu naar haar is vernoemd, MARIA ÅKERBERG.

 

DE HUID

De huid is ons grootste orgaan en helaas wordt deze vaak te slecht 'gevoed'. Tegenwoordig zijn steeds meer mensen zich veel beter bewust van wat zij eten. Het zou dan ook een tweede natuur moeten zijn om stil te staan bij wat je op je huid smeert. Veel mensen hebben nog steeds de illusie dat de producten die in de winkel te koop zijn, wel betrouwbaar moeten zijn, anders zou het niet verkocht mogen worden maar om een lang verhaal kort te maken: U bent de enige die verantwoordelijk is voor dat wat u eet en dat wat u op uw huid gebruikt!

 

MariaÅkerberg wil weten wat zich IN de verpakking bevindt. Dat is de reden dat alle ingrediënten duidelijk vermeld staan bij de producten; en dat zou voor u ook het belangrijkste moeten zijn...