content image
This phantom sticky

Afspraak en contact

Parkeren

U kunt direct voor de deur gratis parkeren.

Contact opnemen?

Tijdens de behandelingen bewaar ik graag de rust voor mijn cliënten en wordt de telefoon niet beantwoord. U kunt mij via whatsapp een berichtje sturen. Ik reageer dan zo snel mogelijk. U kunt mij voor een vraag of een afspraak ook altijd mailen.

Betalen

Bij Schoonheidssalon Duizendschoon kunt u uitsluitend met pin betalen. Ik accepteer geen contante betaling.

Wachtruimte en voorwaarden

Er is geen wachtruimte aanwezig, daarom is het niet mogelijk om eerder te komen dan op het afgesproken tijdstip.

Verhinderd of ziek / speciale corona maatregelen

Geplande behandelingen worden niet in rekening gebracht! Belt u alstublieft gewoon af als u zich niet lekker voelt! Zelfs als u een enkel verkouden bent, dient u de afspraak echt te annuleren; op deze manier houden we het voor elkaar zo veilig mogelijk. Ook ik zeg de afspraak af als ik mij niet lekker voel. Ik bel u persoonlijk op de dag van de afspraak om even met u te overleggen of de afspraak door kan gaan.  

Bestellingen van producten

Indien producten voor u worden besteld, dan worden deze van tevoren in rekening gebracht. Na betaling kunt u de producten ophalen in de salon of op de voor u bekende wijze. U kunt producten bestellen via whatsapp of het contactformulier en binnenkort via de webshop (een wachtwoord voor de specifieke producten ontvangt u automatisch als u al producten gebruikt; de overige producten zijn voor iedereen toegankelijk). 

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Uw afspraak kunt u middels onderstaande agenda inplannen. 

Daarnaast is het niet mogelijk om online te reserveren voor losse behandelingen als verven, waxen of epileren. Bent u een bestaande klant? Stuur mij dan even een berichtje voor het inplannen van een afspraak. 

Schoonheidssalon Duizendschoon
Atletiekstraat 66
2134 CA Hoofddorp

023-5642105
salonduizendschoon@hotmail.com

Maandag 10:00 20:30
Dinsdag 10:00 20:30
Woensdag 10:00 20:30
Donderdag 10:00 20:30
Vrijdag 10:00 20:30
Zaterdag 11:00 16:00