Biologische, Organic Cosmetica uit Zweden

Maria Åkerberg

ACTILIFT 3S

 

Actilift 3s behandelingen

Huidverbetering - behandeling klassiek (actilift)

Huidveroudering wordt aangepakt met behulp van de Actilift 3S om uw huid aan te zetten tot een eerste start in huidverbetering.  In kuurverband geeft deze behandeling het beste resultaat maar het effect van 1 behandeling blijft ook al 72 uur zichtbaar.

Huidmeting | dubbele reiniging | zachte softpeeling | epileren van de wenkbrauwen | werkstoffen op maat | huidstimulatie dmv warmtetherapie van de actilift | ultrageluid & lichttherapie |  masker | dagverzorging.

 

RESERVEREN

72,50

Huidverbetering - behandeling intensief (actilift)

Huidveroudering wordt doelgericht aangepakt met behulp van de Actilift 3S om tot een mooi langdurig resultaat te komen en uw huid aan te zetten tot intensieve huidverbetering. De beste stap op weg naar een stevige en stralende huid! In kuurverband geeft deze behandeling het beste resultaat maar het effect van 1 behandeling blijft ook al 72 uur zichtbaar.

Huidmeting  -  dubbele reiniging  -  zachte softpeeling  -  epileren van de wenkbrauwen òf waxen bovenlip  -  werkstoffen op maat  -  warmtetherapie  -  hydraterend vochtmasker -  serum insluizen  -   massage  - dagverzorging.

 

RESERVEREN

87,00

ACTILIFT 3S ACTIVATOR VAN EEN STRALENDE HUID!

BEHANDELINGEN OM DE HUID IN TOPCONDITIE TE HOUDEN

De Actilift 3S is een innovatief en prachtige aanvulling  op de producten en behandelingen van Dr. Baumann Cosmetics. Deze is specifiek ontwikkeld voor gelaatsbehandelingen in de schoonheidssalon en biedt antwoord op rimpels, fijne lijntjes, kraaienpootjes, tekenen van vermoeidheid, roodheid en vlekjes en geeft daarnaast de huid haar stevigheid en glans weer terug. Hiermee bewijst de Actillift een echte activator te zijn voor de ontwikkeling van een stralende en frisse huid. Een unieke combinatie van vier verschillende exclusieve technologieën, maakt dit mogelijk.

  1. Softpeeling; dmv een spatel in combinatie met een speciale lotion, wordt een zachte enzymatische peeling tot stand gebracht. Deze manier van reinigen bereidt de huid perfect voor en geeft de huid zachtheid en glans.

  2. Radiofrequentie; dankzij de warmtetherapie wordt gezorgd voor samentrekking van de weefsels, waardoor de collageenvezels zich gaan delen en vernieuwen. Dit resulteert in een steviger huid.

  3. Ultrageluid; zorgt voor een micromassage in de huid die o.a. zeer bevorderlijk is voor het stimuleren van de fijne gezichtsspiertjes rond de ogen. Fijne lijntjes worden gladgestreken en lymfevocht wordt afgevoerd. 

  4. Lichttherapie; samen met het ultrageluid maakt de lichttherapie gebruik van licht om de fotoreceptoren van de huid te stimuleren. Afhankelijk van de kleur wordt de lichtenergie op verschillende manieren door de weefsels geabsorbeerd. Tegelijkertijd zorgt lichtenergie voor verschillende biologische effecten; van kalmeren en stimuleren tot dynamiseren.

 

 

Lichttherapie

Rood licht: werkt anti-aging en stimuleert de aanmaak van collageen en elastinevezels.

Blauw licht: werkt tegen onzuiverheden (onstekingsremmend en regulerend op de talgproductie).

Groen licht: remt de aanmaak van pigmentatie, ontstekingsremmend en kalmerend.

Paars licht: werkt genezingsbevorderend (acne littekens) en werkt verfijnend op grove poriën.

Geel licht: stimuleert de uitwisseling van zuurstof, bevordert de werking van de lymfe , kalmeert roodheid en versterkt de huidweerstand.

Wit licht: stimuleert de huidstofwisseling.